Fenomen pučkoga pjesništva Ilije Kutlešića Bijadera - Tomašić Jurić, Josipa (Array, 2009)
Rad se bavi fenomenom pučkoga književnog stvaralaštva, interferencijama usmene, pučke i umjetničke književnosti te u okviru pučke književnosti promatra pjesničko djelo Ilije Kutlešića Bijadera.