Arhivsko komuniciranje baštine - između kulturne biografije i politike pamćenja - Potkonjak, Sanja; Đaković, Branko, etnolog; Šešerko, Robert (2009)
Radom propitujemo složenost procesa institucionalizacije znanja o baštini. Podjednako tako radom radom otvaramo pitanje selektivnosti kao procesa konstitutivnog za formatiranje arhiva kulturnog pamćenja.
Projekt MZOS
HRV