Rodbinski prilozi za životopis Antuna Branka Šimića - Pandžić, Vlado (Array, 2005)
U ovome tekstu koji je utemeljen na višedesetljetnom zanimanju za život i djelo Antuna Branka Šimića iznose se uglavnom neke manje poznate činjenice, nastoje razlučiti stare dvojbe, jezgrovito komentiraju neutemeljene tvrdnje, razotkrivaju pojedine tajne prema sjećanjima članova obitelji (ponajprije njegova oca Martina Šimića), zatim prijatelja i školskih kolega.