Prosjačka govornička škola u Raosovu romanu Prosjaci i sinovi - Pandžić, Vlado, kroatist (Array, 2009)
U ovome tekstu se jezgrovito raspravlja o govorničkoj školi u drugome poglavlju Raosova romana "Prosjaci & sinovi".