LIS education - Kajberg, Leif; Oğuz, Esin Sultan; Horvat, Aleksandra knjižničarka (2009)
Rad prikazuje razvoj obrazovanja knjižničara u Europi s težištem na visokoškolskom školovanju.
Knjiga objavljena usporedo kao tiskano i mrežno izd
ENG