Dva značajna jezična resursa za hrvatski jezik - Tadić, Marko (Array, 2008)
U ovome radu prikazuju se dva značajna resursa koji postoje za hrvatski jezik, upućuje se kako ih rabiti i ukazuje se na mogućnosti njihove uporabe u nastavi hrvatskoga jezika. Jezični resursi o kojima je riječ su Hrvatski nacionalni korpus i Hrvatski morfološki leksikon.