Život i djelo Antónije Gertrudes Pusich u kontekstu portugalske književnosti XIX. stoljeća - Talan, Nikica (Array, 2008)
U kontekstu portugalske književnosti XIX. stoljeća autor predstavlja život i djelo spisateljice Antoonije Gertrudes Pusich.