(Pogovor) - (Čaldarović, Ognjen) (2003)
U radu se iznose osnovni koncepti kojima operira G.H. Mead u ovom djelu. Objašnjava se kontekst nastanka osnovnih pojmova te prednosti i manjkavosti sociološkog interakcionizma te izlažu neke od teorija koje su nastale na zasadama osnovnog tipa interakcionizma.
HRV