Etički imperativ Zbigniewa Herberta - Čilić Škeljo, Đurđica (Array, 2009)
Tekst govori o životu i književnom djelu Zbigniewa Herberta, posvećujući posebnu pažnju dominantnim etičkim i estetičkim značajkama njegova opusa.