Od kodificiranih do izmišljenih naglasaka - Banković-Mandić, Ivančica (Array, 2009)
Rad prikazuje stajališta govornika i gledatelja javne televizije prema nekim naglascima kodificirane, prihvaćene i uporabne norme. Također se ukazuje na potrebu otvaranja mjesta nekim naglascima u kodificiranoj normi s obzirom na njihovu veliku prihvaćenost među stručnjacima i obrazovanim govornicima. Posebno se analiziraju česti nepotvrđeni naglasci koji se mogu čuti na javnoj televiziji, a rezultat su pogrešne analogije