Jure Kaštelan u očima naših suvremenika - Pandžić, Vlado, kroatist (Array, 2008)
U ovome se tekstu predstavlja i ocjenjuje odnos naših suvremenika prema književnom djelu Jure Kaštelana u prvih sedam godina 21. stoljeća. Najveća se pozornost poklanja recepciji osoba životne dobi od dvadeset do sedamdeset godina, posebice učitelja i profesora književnosti te učenika osmoga razreda osnovne škole i četvrtoga razreda gimnazije.