Prilozi za govornički portret Vlade Gotovca - Pandžić, Vlado (Array, 2007)
U ovome se tekstu uglavnom nalaze nacrti, sažeci i pokraćeni dijelovi pojedinih poglavlja nedovršene opsežne knjige o Gotovčevu govorništvu. Pozornost se ponajviše poklanja jezgrovitu predstavljanju i ocjenjivanju njegovih govora koji su neosporno utjecali na hrvatsku povijest.