Riječanin Juan Bautista Marqueseti, misionar u Paraguajskoj provinciji u XVIII. stoljeću - Polić-Bobić, Mirjana (2008)
Prikaz prepiske Ivana Krstitelja (Juan Bautista) Marquesetija, Riječanina i redovnika Družbe Isusove, s ostalim isusovcima u Paraguajskoj provinciji potkraj isusovačkog projekta mreže misija u Južnoj Americi. Evaluacija prepiske u kontesktu cjelokupnog dosad objavjenog korpusa isusovačke prepiske na španjolskom jeziku u navedenom prostoru i razdoblju.
Projekt MZOS
HRV
Keywords: Marqueseti, Juan Bautista - Riječanin