Pomet - Greenblattov Jago? Samooblikovanje, improvizacija moći i kulturna tjeskoba u Držićevu "Dundu Maroju" - Čale Feldman, Lada (Array, 2008)
Rad propituje fenomen renesansnog samooblikovanja na primjeru lika Pometa iz Držićeva "Dunda Maroja", pokazujući da se taj lik konstruira na raskrižju različitih vektora žudnje što vode ostale likove od kojih se gotovo svi pokazuju kao njegove dvojničke protu-slike.