Zašto želimo biti roditelji? Roditeljstvo i stilovi odgoja - Brković, Irma (2009)
Kad pomislimo na riječ roditelj svi imamo mnogo asocijacija, pitanja, nedoumica. Bilo da mislimo na svoje roditelje, bilo da smo i sami roditelji. O roditeljstvu nešto znamo, oko nekih stvari dvojimo, neke su nam još uvijek potpuno nepoznate. Većina ljudi želi imati djecu. Zašto? Kad postanemo roditelji sve se mijenja. Kako? Zašto se roditelji međusobno razlikuju? Možemo li izmjeriti kakav je tko roditelj? Znamo li kakva su onda djeca? Može li se roditeljstvo učiti? Može li psihologija pomoći da postanemo bolji roditelji? Odgovore na barem neka od ovih pitanja pronaći ćete na stranicama koje slijede.
Projekt MZOS
HRV