Integrativna psihoterapija. - Kozarić-Kovačić, Dragica; Moro, Ljiljana; Jokić-Begić, Nataša (2009)
Psihoterapija je psihološka metoda liječenja. Integrativna psihoterapija proizlazi iz sinteze više teorijskih pravaca: humanističke psihoterapije, teorije objektnih odnosa i psihoanalitičke self psihologije, koja se temelji na radovima Bowlbya, Mahler, Kohuta i Sterna.
Projekt MZOS
HRV