Integrativna psihoterapija - Kozarić-Kovačić, Dragica (Array, 2009)
Psihoterapija je psihološka metoda liječenja. Integrativna psihoterapija proizlazi iz sinteze više teorijskih pravaca: humanističke psihoterapije, teorije objektnih odnosa i psihoanalitičke self psihologije, koja se temelji na radovima Bowlbya, Mahler, Kohuta i Sterna.