Psihološko savjetovanje u području darovitosti - Arambašić, Lidija (Array, 2008)
U poglavlju se najprije govori općenito o psihološkom savjetovanju, a nakon toga o emocionalno-socijalnom razvoju darovite djece, indikacijama za psihološko savjetovanje u području darovitosti i najčešćim temama u procesu savjetovanja te o psihološkom savjetovanju darovitih odraslih.