Simfonija kaosa Andreja Bjeloga - Peruško, Ivana (2008)
Rad smješta roman vodećeg ruskog simbolista, A. Beloga, među pionirske pothvate u ruskoj književnosti te među najznačajnije romane 20. st. Višeslojna struktura romana, osporavanje realističke forme, korištenje motiva ludila, podvojenosti, Edipovog kompleksa i sl. - samo su neki od aspekata koji će u radu biti analizirani.
HRV