Sociološki problemi integracije - Čaldarović, Ognjen (Array, 2007)
U radu se razmatraju sociološki aspekti integracije na lokalnom i globalnom nivou. Ukazuje se na problem teritorijalizacije etniciteta na lokalnoj razini s posebnim osvrtom na tranzicijsko društvo.