Bihevioralno-kognitivne terapije - Jokić-Begić, Nataša (2008)
Opisan je povijesni razvoj, osnovne postavke, područja primjene i podaci o učinkovitosti bihevioralnih i kognitivnih terapija.
Projekt MZOS
HRV