Sustav osiguranja kvalitete na razini programa - Mihaljević-Djigunović, Jelena (Array, 2009)
U radu se govori o osiguranju kvalitete obrazovanja nastavnika u zemljama Europske zajednice te vanjskom i unutarnjem vrednovanju studijskih programa u Hrvatskoj.