Postfeminizam i suvremena hrvatska ženska književnost - Zlatar Violić, Andrea (Array, 2008)
Razmatra se odnos feminizma kao društvenog pokreta, političkog ideologema i feminizma u književnosti, od kraja 19. stoljeća, te posebno perspektive postfeminističke teorije u odnosu na suvremene književne prakse.