Pogovor romanu Jane Eyre Charlotte Brontë (edicija Vrhovi svjetske književnosti) - Jukić, Tatjana (Array, 2008)
Pogovor analizira poziciju ovoga romana Charlotte Brontë u recentnoj kulturnoj povijesti i kritičkoj teoriji.