Mentalno procesiranje morfoloških jedinica u govorenoj riječi - Erdeljac, Vlasta; Horga, Damir (2003)
Na području prepoznavanja riječi eksperimentalno se istražuje povezanost jezične strukture i kognitivnih procesa koji predstavljaju osnovicu mentalne obrade jezičnih podataka te se potvrđuje ili opovrgava relevantnost pojedinih tradicionalnih metajezičnih pojmova, činjenica ili teorijskih postavki u obradi jezičnih podataka u ljudskom umu.
Projekt MZOS
HRV