Govorimo jezikom menadžera : govorimo hrvatski - Peti-Stantić, Anita (Array, 2009)
Autorice analiziraju upotrebu poslovnih termina posuđenih iz engleskoga i njihovih mogućih hrvatskih zamjena. Metodom upitnika zahvaćene su obrazovne institucije, djelatnici 250 najutjecajnijih hrvatskih tvrtki i javnost. Analiza omogućuje hijerarhizaciju korelacije između obrazovanja, poznavanja engleskoga te pozicije u tvrtci i stupnja upotrebe anglizama u poslovnom jeziku. Rezultati upućuju na potrebu pokretanja interaktivnih internetskih stranica s dogradivim rječnikom poslovnog hrvatskog jezika.