O Studenačkom rječniku Ivana Babića - Menac-Mihalić, Mira (Array, 2008)
Studenački rječnik, kao rezultat višegodišnjega vrijednog i predanog rada, po broju natuknica ulazi u red naših najobimnijih štokavskih dijalektnih rječnika - ima 12000 riječi. Pomno je i precizno akcentiran. Po načnu obrade ide uz bok najboljim hrvatskim dijalektnim rječnicima.