Hrvatski dijalektni frazemi sa sastavnicom mačak, mačka, mače i sl. - Menac-Mihalić, Mira (2007)
Obrađeni su frazemi sa sastavnicom mačak, mačka, mače i sl. Takvi su frazemi dobro potvrđeni u svim hrvatskim krajevima – čakavskim, kajkavskim i štokavskim govorima. Samo su neki od njih zemljopisno ograničeni.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV