Crvena boja u pragmatici poljskoga i hrvatskoga jezika - Pintarić, Neda (2008)
Autorica opisuje pragmatično značenje pragmema i pragmafrazema s crvenom bojom i njezine nijanse poput ružičaste i ljubičaste. Crvena boja obično nosi pozitivno i negativno emocionalno značenje u svim pragmatičkim jedinicama.
Projekt MZOS
HRV