Antologija hrvatskih srednjovjekovnih djela - Damjanović, Stjepan (Array, 2009)
Antologija sadrži izbor iz važnih hrvatskih srednjovjekovnih djela pisanih glagoljicom, ćirilicom i latinicom. Tekstovi su složeni po pismima i po vremenu nastanka. Za svaki se tekst daje preslika u boji, glagoljični su i ćirilični tekstovi transliterirani latinicom, a latinični transkribirani prema suvremenom pravopisu. Svaki je tekst popraćen i kratkom legendom koja daje osnovne podatke o njemu.