Novo u hrvatskoj i slovenskoj frazeologiji - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2009)
Prvi se dio članka bavi radovima na frazeološke teme u Sloveniji i Hrvatskoj. Nabrajaju se frazeološki rječnici objavljivani od 70-ih god. 20. st., a također knjige, magisteriji i doktorske disertacije posljednjih pet godina. Drugi dio članka donosi prikaz zbornika radova "Slavenska frazeologija i pragmatika".