Uvod - Grčević, Mario (Array, 2008)
Odostražni i abecedni popis sadašnjih i bivših imena naselja RH s podatkom o županiji i razlikama između popisa Državnoga zavoda za statistiku RH, Zakona o područjima županija... RH, Hrvatske pošte i drugih vrela.