Viktor Žmegač und die Zagreber Schule: Von Immanentismus bis zur Kulturologie - Oraić Tolić, Dubravka (Array, 2008)
U radu se promatraju specifičnosti znanstvene misli V. Žmegača u okvirima Zagrebačke škole i njezina razvoja od imanentizma do kulturologije.