Zašto nam je (ponekad) teško učiti? Savladavanje teškoća u učenju - Pavlin-Bernardić, Nina; Rovan, Daria (2009)
Poglavlje donosi pregled spoznaja o učenju u visokom školstvu te opisuje različite strategije i pristupe učenju. Također su iznesene spoznaje o tome što nas sve može motivirati za učenje. Na temelju danih objašnjenja svatko od čitatelja može odrediti kakav je upravo njegov pristup učenju te kako ga može učiniti učinkovitijim.
Projekt MZOS
HRV