Pulisej: hrvatska reinskripcija Joyceova Uliksa - Klepač, Tihana (Array, 2007)
Postmodernistička ideja identiteta kao konstrukta otvara vrata pregovaranju i razmjeni koji rezultiraju doprinosima različitih grupa i pojedinaca poimanju zemlje, grada, sebe samih a koji, upravo zahvaljujući postmoderni autoritet dijele s ranije neupitnim metanaracijama. Kao kombinacija ovoga nastao je Pulisej Borisa Senkera. Pulisej, kao i Joyceov Uliks, prikazuje jedan dan u životu troje ljudi, te jednoga grada kroz 18 "anzihtskarti" u različitim kazališnim tehnikama. Senker je posegnuo u prošlost da bi Puljanima ponudio prilog (re)organizaciji razumijevanja sadašnjosti, a time i samopoimanja.