Zajednički studiji i mobilnost – iz različitih perspektiva - Polić-Bobić, Mirjana (2006)
Govori se o pojmu i dobroj praksi zajedničkih studija u Europi, te o glavnim organizacijskim preprekama i mentalnim barijerama na koje nailaze oni u hrvatskoj akademskoj zajednici koji su dosad pokušali organizirati takve studije. Navode se malobrojni primjeri takvih studija na hrvatskim sveučilištima.
ENG