Predgovor: Pregled rada na projektu Tempus SCM CRO4BOLOGNA 1. rujna 2004. – 31. prosinca 2005 - Polić-Bobić, Mirjana (2006)
U predgovoru je predstavljena svrha projekta, njegov tijek, sve aktivnosti i prilozi svih suradnika na projektu na svim hrvatskim sveučilištima.
HRV