Jorge Luis Borges: "Povijest vječnosti" – Pogovor - Polić-Bobić, Mirjana (2000)
U predgovoru se sažeto predstavlja Borgesovo filozofsko štivo i njegovo tumačenje poimanja vječnosti u filozofiji Zapada te ostale teme ove zbirke ogleda: povijest metafore, probleme prijevoda temeljnih djela jedne kulture u drugoj itd.
HRV