Položaj talijanske kulture, talijanskog jezika, kulturnih i informativnih medija u Republici Hrvatskoj - Roić, Sanja (Array, 2003)
Rad donosi pregled položaja talijanske kulture, jetika, medija u Republici Hrvatskoj, te položaj i ulogu Zajednice Talijana