Igra riječima - Bertoša, Mislava (Array, 1997)
Igra riječima univerzalna je ljudska sposobnost postojanje koje je omogućeno obilježjima samoga jezičnog sustava kao polisemičnog, homonimičnog i afektivnog, kao i samom ljudskom potrebom da se igra jezičnim znakovima. Bez obzira na to je li sarkastična ili šaljiva, igra riječima predstavlja jedan od čovjekovih pokušaja da se uzdigne iznad svoje egzistencije i promatra svoju sudbinu iz distanciranosti. U semantičkoj dimenziji igara riječima skriven je čovjekov svjetonazor i u ovom radu ova se teza potkrepljuje analizom različitih primjera.