Nikola IV. Zrinski Sigetski - Štefanec, Nataša (Array, 2007)
Rad vrednuje Nikolu IV. Zrinskog kao jednog od najupečatljivijih heroja hrvatske i mađarske povijesti i osobe koja je ostvarila zavidnu europsku recepciju.