Profesionalna etika knjižničara : rezultati istraživanja - Belan-Simić, Alemka; Horvat, Aleksandra; Šolc, Silvija (2007)
U radu su prikazani rezultati istraživanja provedenog među hrvatskim knjižničarima 2006. godine o etičkim stavovima.
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku. Zbornik je odmah po izlasku iz tiska distribuiran na Svjetskom knjižničarskom i informacijskom kongresu u kolovozu 2007. u Durbanu (Južnoafrička Republika), gdje je svojom suvremenom temom i prijevodom na engleski naišao na zanimanje sudionika tog skupa.
Projekt MZOS
HRV