Važnost profesionalne etike - Horvat, Aleksandra (Array, 2007)
Uvodno izlaganje održano na međunarodnom skupu posvećenom profesionalnoj etici, koji su zajednički organizirali Hrvatsko knjižničarsko društvo i IFLA/FAIFE.