Književnost, etnografija i kapitalizam - Duda, Dean (2007)
Rad je posvećen statusu književnosti u fleksibilnom kapitalizmu, metodologiji njezina proučavanja, načinu čitanja i profiliranju ukusa.
Projekt MZOS
HRV