Pečorin i druge bolesti - Peruško, Ivana (2008)
Rasprava se usredotočuje na proučavanje statusa bolesti u romantizmu te osobito na vrste i funkcije bolesti u Lermotovljevu romanu Junak našega doba.
Projekt MZOS
FRA