Uz "Život životinjâ" J. M. Coetzeeja i replike na nj - Jurić, Hrvoje (Array, 2007)
Članak donosi pregled djela "Život životinjâ" (The Lives of Animals), južnoafričkog pisca i nobelovca J. M. Coetzeeja, te replika na nj, koje su uz Coetzeejev tekst objavljene kako u originalnom izdanju knjige (1999.), tako i u hrvatskom prijevodu (2004.)