Plodovi časti sazreli na hrvatsko ugarskom stablu kuće Draškovića - Kuntić-Makvić, Bruna (2007)
Plodovi časti sazreli na hrvatsko ugarskom stablu kuće Draškovića [izvadak o Nikoli Draškoviću (1595-1662) iz rukopisa F. Ladany, Fructus honoris in arbore Illyrico Hungarica Domus Drascovithianae, prijevod nakon čitanja i transkripcije]
Projekt MZOS
HRV