Što sam ja to u stvari napravio? – Nadahnuta lažljivost i ćudljivo sjećanje 35-godišnjaka - Lugarić, Danijela (2007)
Riječ je o pogovoru hrvatskoga prijevoda romana Vladimira Nabokova Očaj.
Projekt MZOS
HRV