Statistički pokazatelji o broju Hrvata u monarhističkoj Jugoslaviji i o nacionalnoj strukturi pučanstva na pojedinim prostorima Hrvatske - Vranješ-Šoljan, Božena (2007)
U radu se analizira brojčano stanje hrvatskog naroda u monarhističkoj Jugoslaviji
Projekt MZOS
HRV