Prijevodi iz poljske književnosti i o poljskoj književnosti s poljskoga na hrvatski jezik. Bibliografija: 1990-2005 - Čilić Škeljo, Đurđica (Array, 2007)
Članak donosi bibliografiju prijevoda na hrvatski jezik djela poljske književnosti i onih koja govore o poljskoj književnosti.